Rietdekkersbedrijf Zweeloo

Kies voor ons specialisme in Zweelo

Welkom bij Rietdekkersbedrijf Kroeze, uw specialist in rieten daken in Zweeloo en omgeving. Heeft uw rieten dak inmiddels flink wat mos verzameld? Wilt u graag een nieuw rieten dak of wilt u uw huidige rieten dank brandveilig maken? Als professioneel rietdekkersbedrijf in Zweeloo kunnen wij dit allemaal voor u regelen. Wij selecteren zelf het beste riet voor uw dak en leggen zelf uw daken. Met onze ervaring en kennis en dankzij onze professionele en klantvriendelijke werkwijze zorgen wij ervoor dat u straks erg tevreden kunt zijn met uw rieten dak. En wie wil er nu niet een dak boven het hoofd om gelukkig onder te kunnen slapen?

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Wij hebben al bijna 30 jaar ervaring in Zweeloo en wij hebben in die tijd veel verschillende diensten verzorgd. Zo bieden wij ook persoonlijke diensten aan die zeer situatie gebonden zijn. Hiervoor kunt u het beste even bij ons informeren naar een persoonlijke offerte. We hebben daarnaast ook een aantal grotere hoofddiensten tot uw beschikking staan. Zo bieden wij u als rietdekkersbedrijf het volgende:

  • Vlechtwerk en aanbinden
  • Nieuwe rieten daken aanleggen
  • Huidige rieten daken onderhouden
  • Vervallen rieten daken renoveren

Bent u geïnteresseerd in deze diensten? Dan kunt u direct contact opnemen. Voor andere diensten die beter bij uw persoonlijke situatie aanpassen kunt u ook even contact opnemen. Als rietdekkersbedrijf in Zweeloo kunnen wij u helpen bij al uw wensen op het gebied van uw rieten dak.

rietdekkersbedrijf in Zweeloo.

rietdekkersbedrijf in Zweeloo en omgeving

Ervaar onze unieke service

In 1986 werd door ons begonnen met het bedekken van rieten daken. Ongeveer twintig jaar later werd het bedrijf overgenomen. Zo zijn wij een betrouwbaar bedrijf dat al bijna 30 actief is als rietdekkersbedrijf. Wij hebben al veel klanten geholpen en daarmee ook al veel verschillende daken gezien in Zweeloo. Wij hebben zo veel vakkundige ervaring en praktisch inzicht opgedaan waarmee wij nu iedere situatie goed kunnen beoordelen en de juiste beslissing kunnen nemen. Gecombineerd met onze professionele werkhouding en persoonlijke aandacht voor de klant, zorgt dit voor een fantastische service die u zelden bij een rietdekkersbedrijf zult vinden.

Ons rietdekkersbedrijf staat graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over ons rietdekkersbedrijf? Op onze website kunt u snel en eenvoudig meer informatie lezen. Ook kunt u daar direct online contact opnemen met ons personeel. Zij kunnen u daarnaast een persoonlijke offerte in Zweeloo opsturen of u per telefoon meer vertellen over wat wij voor u kunnen betekenen als rietdekkersbedrijf in Zweeloo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha