Rietdekkersbedrijf Oosterhesselen

Een rieten dak boven uw hoofd

Woont u in Oosterhesselen en bent u op zoek naar een professionele rietdekker die uw vervallen rieten dak kan renoveren? Of wilt u uw dak graag brandveilig laten maken door een ervaren rietdekkersbedrijf in Oosterhesselen? Wellicht bent u op zoek naar een nieuw rieten dak of heeft u alleen advies nodig? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf Kroeze is uw specialist in rieten daken. Wij staan bekend omdat wij keer op keer vakwerk op maat leveren en dit al tientallen jaren doen. Onze geruime ervaring, vakkundige kennis en praktisch inzicht geven ons alles wat wij nodig hebben om ook u een prachtig dak boven uw hoofd te geven.

Profiteer van onze kennis in Oosterhesselen

Rietendekkers zijn al actief sinds de Middeleeuwen toen riet een goedkoop alternatief bood om de daken mee te bedekken. Door de eeuwen heen is er veel veranderd en zijn er veel innovatieve technieken ingevoerd. Toen ons rietdekkersbedrijf in 1986 werd opgericht, konden wij dus bouwen op eens schat aan historische kennis, maar al gauw bleek dat wij in de praktijk het meeste leerden als rietdekkersbedrijf in Oosterhesselen. Met bijna dertig jaar ervaring weten wij als geen ander hoe we bepaalde situaties moeten inschatten en aanpakken. Ook toen ongeveer tien jaar geleden het bedrijf werd overgenomen bleef de kennis en ervaring uit Oosterhesselen bewaard.

rietdekkersbedrijf in Oosterhesselen.

Ontdek onze klantgerichte werkwijze

De klant speelt een belangrijke rol binnen ons rietdekkersbedrijf. Zo staat de wens van de klant centraal in alles wat wij doen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten in Oosterhesselen voor een kennismakingsgesprek. Wij nemen dan uw wensen en eisen door en wij zorgen voor duidelijke afspraken. Wij werken graag nauw samen met u aangezien wij hebben geleerd dat dit voor de beste resultaten zorgt. Zo wordt er namelijk het snelst doorgewerkt en komt zowel u, de klant, als wij, het rietdekkersbedrijf, niet voor onaangename verrassingen te staan. Dat scheelt weer een hele hoop tijd en moeite.

Meer informatie over ons rietdekkersbedrijf?

Wilt u meer weten over ons rietdekkersbedrijf en wat wij precies doen in Oosterhesselen? Op onze website vindt u hier meer informatie over. U kunt ook onze contactgegevens terugvinden. Neem meteen online contact op en vraag een persoonlijke offerte geheel vrijblijvend aan. Of bel ons even met uw brandende vragen. Ons vriendelijke personeel staat u graag te woord en legt u uit wat wij precies voor u kunnen doen als rietdekkersbedrijf in Oosterhesselen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha