Rietdekkersbedrijf Drenthe

Bescherm uw woning in Drenthe

Woont u in Drenthe en beschikt u over een rieten dak? Wanneer heeft u voor het laatst uw dak laten nakijken? Rieten daken zijn erg stijlvol en bieden u een aantal voordelen ten opzichte van pannen, maar verval zit in een klein hoekje en het is dus belangrijk om uw dak goed te controleren. Wanneer algen zich aan het riet kan bevestigen, kan er mosgroei ontstaan en dit kan, mits het niet wordt aangepakt, de stabiliteit van uw dak verminderen. Zo brengt u de veiligheid van uzelf en andere om u heen in gevaar. Regelmatig onderhoud door een professioneel rietdekkersbedrijf in Drenthe is dus een must. Rietdekkersbedrijf Kroeze kan dit bijvoorbeeld voor u doen.

Kies voor het beste dak

Rieten daken bestaan al eeuwenlang. Toch doen wij als rietdekkersbedrijf niet hetzelfde als de rietdekker in de Middeleeuwen die talloze woningen van een rieten dak voorzag. Door de eeuwen heen zijn de technieken namelijk sterk veranderd en we hebben vandaag de dag een veel beter inzicht in hoe we een rieten dak zo stevig mogelijk maken. Zo is het belangrijk om het juiste riet te selecteren. Eenjarig riet geeft de beste daken. Bovendien moet dit riet droog en niet verspocht zijn en moet het een stengeldiameter van tussen de 5 en 8 mm hebben. Als rietdekkersbedrijf selecteren wij alleen het beste riet voor uw dak in Drenthe.

Ontdek onze kwaliteiten

Wij zijn erg trots op de professionele insteek van ons rietdekkersbedrijf. Wij hebben inmiddels al bijna 30 jaar ervaring met riet dekken. Zo werd ons bedrijf in 1986 opgericht en is het al snel daarna uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf met een goede naam in Drenthe. Ook toen het bedrijf zo’n tien jaar geleden werd overgenomen bleef de focus liggen op het vakkundige werk. U vindt niet snel een rietdekkersbedrijf in Drenthe dat net zulke goede kwaliteit levert, keer op keer, en volledig naar wensen van de klant. Wij zijn dan ook erg trots dat zo veel van onze klanten zo tevreden zijn over ons werk. Wij zouden dit graag bewijzen door u net zo gelukkig te maken met een prachtig rieten dak.

Meer weten over ons rietdekkersbedrijf?

Wilt u meer weten over onze rieten daken? Kijk even op onze website en les meer over ons rietdekkersbedrijf. U kunt ons ook even contacteren voor een persoonlijke offerte in Drenthe of om uw vragen te stellen. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden als rietdekkersbedrijf in Drenthe.

rietdekkersbedrijf in Drenthe

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha