Rietdekkersbedrijf Aalden

Voor al uw klussen in Aalden en omgeving

Welkom bij Rietdekkersbedrijf Kroeze, uw specialist in rieten daken in Aalden en omstreken. Wij hebben al talloze klanten geholpen aan een prachtig dak boven het hoofd en wij zouden graag hetzelfde voor u doen. Onze ervaren werknemers weten als geen ander hoe ze het riet moeten selecteren en aanbrengen voor een dak dat tientallen jaren mee kan gaan. Ook weten zij veel van brandgevaar en zorgen zij dus voor een zeer veilige werkomgeving. Als rietdekkersbedrijf in Aalden bieden wij u een aantal zeer persoonlijke diensten aan, evenals een aantal algemene zaken. Zo kunt u ons inschakelen voor het aanleggen van een nieuw dak, voor regelmatige onderhoudsbeurten, renovaties, vlechtwerk, aanbinden, etc.

Ontdek het ideale dak

Niet al het riet is zomaar geschikt om een dak van te maken. Dankzij onze ervaring als rietdekkersbedrijf in Aalden die al bijna 30 jaar teruggaat, weten wij als geen ander welk riet het best geschikt is. Zo is eenjarig riet veel steviger dan meerjarig riet en ligt de ideale stengeldiameter tussen de 5 en 8 mm. Als professioneel rietdekkersbedrijf selecteren wij dan ook het beste riet en zorgen ervoor dat het droog en niet verspocht is. We plaatsen het in de juiste dikte om het dak zo stevig mogelijk te maken. Bovendien is de helling van uw dak van belang voor de kwaliteit van het rieten dak. Over het algemeen is een steil dak beter dan een plat dak. Onder de 30 graden wordt het zelfs erg lastig om van riet gebruik te maken. Onder ideale omstandigheden kan een rieten dak in Aalden wel 40 jaar blijven liggen.

rietdekkersbedrijf in Aalden

Brandgevaar?

Vaak vragen mensen aan ons of een rieten dak in Aalden niet de kans op brand aanzienlijk verhoogt. De verzekeringsmaatschappij vraagt immers een hogere premie voor mensen met een open rieten dak. Er zijn echter technieken en manieren om uw rieten dak brandveilig te maken. Zo kan uw rieten dak ingespoten worden met een brandwerende vloeistof en kunnen er speciale constructies geplaatst worden die de kans op brand verkleint. Wij helpen u graag als rietdekkersbedrijf om uw woning veiliger te maken en geven uw graag informatie en advies over het brandgevaar bij een rieten dak.

Neem onmiddellijk contact op met ons rietdekkersbedrijf

Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij doen in Aalden? Neem even rustig een kijkje op onze website of bel ons eens op. Onze medewerkers vertellen graag meer over ons rietdekkersbedrijf en wat wij zoal doen. Ook leggen zij u uit wat wij voor u kunnen betekenen als rietdekkersbedrijf in Aalden.

als rietdekkersbedrijf in Aalden.

Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha