Rietdekker Zweeloo

Maak gebruik van onze ervaring

Welkom bij Rietdekkersbedrijf Kroeze. Wij zijn uw specialist in rieten daken in de omgeving van Zweeloo. Of u nu denkt aan een nieuw rieten dak of juist een rieten dak hebt dat toe is aan vervanging, als professionele rietdekker kunnen wij u helpen. Wij zijn er voor al uw vragen en problemen met uw rieten dak. Wij kunnen u zelfs adviseren over de keuze om een rieten dak te nemen of niet. Er zijn namelijk een aantal voorwaarden verbonden aan deze keuze. De grootte en helling van uw dak hebben bijvoorbeeld veel invloed op de mogelijkheden. Wij helpen u graag als ervaren rietdekker in Zweeloo.

Rietdekker Zweeloo

Maak kennis met onze kracht

Wij zijn inmiddels al bijna 30 jaar actief als rietdekker. Zo werd ons bedrijf in 1986 opgericht en tien jaar geleden overgenomen, maar bleven wij ons richten op het leveren van de beste kwaliteit voor al onze klanten. Zo zijn wij uitgegroeid tot een zeer populaire rietdekker in Zweeloo en onderhouden wij zeer goede relaties met al onze klanten in Zweeloo.

Lees meer over ons aanbod in Zweelo

Wilt u meer weten over ons werk als rietdekker? Op onze website kunt u gemakkelijk informatie vinden over ons werk en over ons bedrijf. Ook kunt u hier contact met ons opnemen in Zweeloo. Wij kunnen u direct een vrijblijvende offerte aanbieden voor uw persoonlijke situatie of u eerst meer vertellen over ons werk als rietdekker in Zweeloo.

Profiteer van onze kennis als ervaren rietdekker

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en veel inzicht verkregen in het werk van een rietdekker. Natuurlijk is dit beroep al eeuwenoud en werden er al in de Middeleeuwen woningen van een rieten dak voorzien, maar sindsdien zijn er veel innovatieve en revolutionaire veranderingen geweest. Zo kunnen we tegenwoordig uw rieten dak in Zweeloo uitstekend tegen brand beveiligen met behulp van een brandwerende vloeistof of een speciale constructie.

Ook weten wij hoe we beschadigingen moeten voorkomen en welk riet we moeten selecteren voor een goed dak. Zo is het beste riet eenjarig, droog, niet verspocht en heeft dit een stengeldiameter van 5 tot 8 mm. Als rietdekker zorgen wij ervoor dat we uw dak alleen van de beste kwaliteit riet voorzien wat grote gevolgen heeft voor de levensduur van uw dak. Onder de juiste omstandigheden kan een dak wel 40 jaar meegaan.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha