Rietdekker Oosterhesselen

Onze professionele rietdekker helpt u graag

Woont u in Oosterhesselen en wordt het echt eens tijd om dat rieten dak onder handen te nemen? Waar wacht u dan nog op? Als uw dak wordt aangetast door algen en er mos op begint te groeien kan dit ernstige gevolgen hebben voor de stabiliteit en de veiligheid van uw dak. Daarom is het verstandig om tijdig uw rieten dak te laten onderhouden of renoveren door een ervaren rietdekker in Oosterhesselen. Rietdekkersbedrijf Kroeze is zo’n rietdekker, maar wij zijn nog veel meer dan dat. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw problemen en vragen op het gebied van rieten daken. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u aan een fantastisch dak boven uw hoofd.

Ontdek ons professionele aanbod

Wij hebben inmiddels al bijna 30 jaar ervaring als rietdekker en wij hebben in die tijd een hele hoop aan professionele diensten aangeboden. Wij kunnen u met de meest persoonlijke problemen helpen en wij weten iedere situatie op waarde te schatten. Hieronder vindt u een lijstje van de diensten die wij het meest verzorgen en die het belangrijkst zijn voor onze klanten in Oosterhesselen:

  • Aanbrengen van een nieuwe rieten dak
  • Renoveren van een versleten rieten dak
  • Onderhouden van een rieten dak
  • Vlechtwerk en aanbinden

Zoekt u een rietdekker in Oosterhesselen voor één of meer van deze diensten? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Ook voor andere diensten kunt u ons dus even bellen en informeren of wij uitkomst kunnen bieden in uw persoonlijke situatie. Waarschijnlijk is dat inderdaad zo.

Ervaar onze perfecte combinatie

Wij hechten veel waarde aan onze professionele insteek. Zo werd ons bedrijf in 1986 opgericht en staan wij sindsdien te boek als een rietdekker die kwaliteit op maat levert. Wij hebben ervaring opgedaan met ons werk als rietdekker in Oosterhesselen, maar dit heeft ons bovendien een zeer ontwikkeld technisch inzicht verschaft dat wij kunnen loslaten op iedere situatie die ons pad kruist. Dit combineren wij met een uiterst klantgerichte dienst waarin wij al onze klanten individueel en persoonlijk benaderen als rietdekker. Deze combinatie van klantvriendelijkheid en professionaliteit levert nu eenmaal de beste resultaten op in Oosterhesselen.

rietdekker in Oosterhesselen.

Meer weten over onze diensten in Oosterhesselen?

Wilt u meer informatie over onze werkwijze als rietdekker? Die kunt u gemakkelijk vinden op onze website. U vindt daar ook onze contactgegevens. Wij kunnen u ontmoeten in Oosterhesselen of u een persoonlijke offerte opsturen. Ook vertellen wij u meer over onze diensten als rietdekker in Oosterhesselen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha