Rietdekker Meppen

Kies voor vakmanschap

Woont u in Meppen en is uw rieten dak toe aan een goede opknapbeurt? Bent u van plan een nieuwe woning te bouwen en wilt u graag een professionele rietdekker inhuren om het dak helemaal naar wens te maken? Wellicht bent u slechts op zoek naar informatie en advies over de brandveiligheid van een rieten dak? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Rietdekkersbedrijf Kroeze staat voor u klaar en helpt u aan een prachtig dak boven uw hoofd. Wij staan al jaren bekend als rietdekker in Meppen omdat wij keer op keer vakwerk op maat leveren.

Rietdekker in Meppen

Verken ons verhaal als rietdekker

Wij hebben inmiddels al bijna 30 jaar ervaring als rietdekker. Zo vindt u bij ons de passie voor het vak en de betrouwbare aandacht voor details waar wij om bekend staan. U zult niet snel een rietdekker in Meppen vinden die zo loyaal is naar de klanten toe. Ook daarom zijn wij zo geliefd in Meppen.

Ontdek ons professionele aanbod

Wij staan dus al bijna 30 jaar klaar voor al uw wensen op het gebied van rieten daken in Meppen. Door de jaren heen hebben wij een professioneel en mooi aanbod aan diensten opgesteld die we nu tot uw beschikking hebben staan. Hieronder hebben we een aantal van die diensten op een rijtje gezet die wij als rietdekker leveren:

  • Nieuwe rieten daken aanleggen
  • Uw huidige rieten daken onderhouden
  • Uw vervallen rieten daken renoveren
  • Vlechtwerk en aanbinden

Zo kunt u onze hulp inschakelen voor een breed scala aan diensten. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen in Meppen en dan zullen we zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken. Daarnaast kunnen wij u ook een vrijblijvende offerte opsturen die speciaal is afgericht op uw situatie. Zo helpen wij u als rietdekker.

Neem direct contact op vanuit Meppel

Heeft u interesse in onze diensten als rietdekker in Meppen? Neem dan direct even contact op en vraag een persoonlijke offerte aan. Ons personeel staat u graag te woord en vertelt u meer over wat wij voor u kunnen betekenen als ervaren rietdekker. Ook voor simpel advies kunt u bij ons terecht.

Rietdekker voor Meppen en omgeving

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha