Rietdekker Hoogeveen

Kies de professionaliteit van uw rietdekker

Woont u in Hoogeveen en heeft u een rieten dak dat inmiddels in verval is geraakt? Een professionele rietdekker kan dit gemakkelijk voor u renoveren. Ook kunt u in de toekomst voor regelmatig onderhoud kiezen zodat u niet zo snel meer met het verval wordt geconfronteerd. Misschien wilt u echter een nieuw rieten dak laten aanleggen? Ook dan kan een ervaren rietdekker in Hoogeveen uitkomst bieden. Zelfs als u twijfelt over het wel of niet aanleggen van een rieten dak kan een professional u advies op maat geven. Voor dit alles, en nog veel meer, kunt u terecht bij Rietdekkersbedrijf Kroeze.

Bekijk ons effectieve aanbod

Wij hebben als rietdekker een aantal prachtige diensten tot uw beschikking staan. Zo hebben wij door de jaren heen ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende wensen van onze clientèle en wij kunnen u dan ook zeker helpen met al uw problemen en vragen rondom rieten daken. Maar voor persoonlijk advies in Hoogeveen kunt u het best even zelf contact met ons opnemen. Hieronder hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet die onze belangrijkste hoofddiensten uitmaken:

  • Uw huidige rieten dak onderhouden
  • Uw versleten rieten dak renoveren
  • Een nieuw rieten dak aanbrengen
  • Vlechtwerk en aanbinden

Dit is echter slechts een kleine greep uit de vele diensten die wij u kunnen bewijzen als rietdekker in Hoogeveen. Voor het beste, meest persoonlijke, en geheel vrijblijvende advies kunt u ons direct even bellen.

rietdekker uit hoogeveen

Rietdekker voor Hoogeveen en omgeving

Verklein uw brandgevaar

Veel mensen durven een rieten dak niet aan omdat ze een hoog brandgevaar vrezen. Als rietdekker kennen wij echter tegenwoordig veel technieken en constructies die ervoor zorgen dat uw mooie rieten dak niet zomaar in vlammen opgaat. Soms kan een simpele bliksemafleider al redding brengen, maar wij kunnen u ook helpen met een brandwerende vloeistof in Hoogeveen. Wij kunnen zelfs een gesloten dak voor u plaatsen waarbij het riet wordt vastgeschroefd op een schot of plaat. Zo helpen wij als rietdekker uw risico op brand drastisch te verkleinen.

Lees meer informatie of neem contact op

Wilt u meer weten over ons bedrijf en ons werk als rietdekker? Op onze website kunt u meer informatie vinden over wie wij zijn en wat wij doen. Ook kunt u hier gemakkelijk onze contactgegevens terugvinden zodat u direct contact met ons kunt opnemen. Wij sturen u met plezier een vrijblijvende offerte in Hoogeveen of wij staan u aan de telefoon te woord. Onze klantvriendelijke medewerkers vertellen u graag meer over onze taken als rietdekker in Hoogeveen.

Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha