Rietdekker Emmen

Een prachtig dak boven uw hoofd

Woont u in Emmen en zoekt u een rietdekker die u kan helpen met uw vervallen rieten dak? Zit er inmiddels flinke mosgroei op het riet? Schakel dan direct de hulp in van een professionele rietdekker in Emmen. Mosgroei duidt namelijk op algen en kan de stabiliteit van uw dak stevig aantasten en daarmee dus ook uw dak onveilig maken. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Rietdekkersbedrijf Kroeze. Wij helpen onze klanten graag op een persoonlijke wijze aan een beter rieten dak waar ze tevreden mee kunnen zijn. Uiteindelijk wil iedereen een dak boven het hoofd en wij helpen u graag om daar een zo goed mogelijk dak van te maken.

Rietdekker in Emmen

Beleef onze klantgerichte werkwijze

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons gehele bedrijf is erop ingericht om zo klantgericht mogelijk te werk te gaan. Wij beseffen ons maar al te goed dat het om uw dak gaat en wij staan dus open voor uw wensen en uw feedback. Wij vinden het belangrijk om fijn met u samen te werken in Emmen en zo naar een oplossing te zoeken. We werken op basis van duidelijke afspraken die ervoor zorgen dat zowel rietdekker als klant niet achteraf voor een vervelende verrassing komen te staan. Op onze website kunt u onder het tabje ‘foto’s’ een aantal voorbeelden bekijken van de resultaten die dit heeft opgeleverd en wij kunnen u verzekeren dat al onze klanten uitermate tevreden zijn over ons werk.

Ervaar het professionalisme van uw rietdekker

Naast een klantgerichte werkwijze vinden wij het ook belangrijk om professioneel te werk te gaan. Wij hebben inmiddels al bijna 30 jaar ervaring als rietdekker in Emmen en dat valt te merken aan onze kennis en vakkundige inzicht. Onze medewerkers zijn allemaal professioneel en weten als geen ander wat zij moeten doen en hoe dit verandert met betrekking tot uw individuele situatie. Omdat wij onze klanten zo persoonlijk behandelen in Emmen, komt er ook veel professionaliteit kijken in de uitvoering. Als rietdekker zijn wij dan ook erg trots met het vakwerk dat wij keer op keer weer leveren precies zoals de klant het wenst.

Ontdek meer over ons werk in Emmen

Wilt u meer weten over ons werk als rietdekker? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact op voor een kennismakingsgesprek in Emmen. Wij vertellen u graag meer over het werken als rietdekker en de werkhouding van ons bedrijf.

Ook kunnen onze klantvriendelijke medewerkers u haarfijn uitleggen wat wij voor u kunnen doen als rietdekker in Emmen.

Rietdekker in Emmen en omgeving

Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha