Rietdekker Drenthe

Ontdek onze toewijding

Welkom bij Rietdekkersbedrijf Kroeze. Wij zijn u specialist op het gebied van rieten daken in Drenthe. Zo kunnen wij u helpen in tal van situaties zodat uw rieten dak er altijd optimaal uitziet.

Ervaar ons aanbod

Wij kunnen u met een heleboel verschillende diensten helpen. Zo hebben wij onze klanten in Drenthe met de meest uiteenlopende problemen al naar een oplossing toe geleid. Als u persoonlijk advies wilt dat betrekking heeft tot uw eigen situatie kunt u het best even contact opnemen. Daarnaast hebben we hier een aantal diensten op een rijtje gezet die wij als rietdekker aanbieden:

  • Aanleggen van nieuwe rieten daken
  • Onderhouden van bestaande rieten daken
  • Renoveren van vervallen rieten daken
  • Vlechtwerk en aanbinden

Dit zijn echter slechts de belangrijkste hoofddiensten. Daarnaast kunt u ons voor allerlei andere zaken inschakelen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen om het brandgevaar van uw rieten dak aanzienlijk in te perken. Daar zijn wij ten slotte een rietdekker in Drenthe voor.

rietdekker voor Drenthe en omgeving

rietdekker in Drenthe

Kies de kwaliteit van onze rietdekker

Op zoek naar een ervaren rietdekker? Dan kunt u het niet beter treffen. Dankzij onze ervaring die al bijna dertig jaar teruggaat, hebben wij een heleboel rieten daken behandeld in Drenthe. Wij hebben niet alleen de vaktechnische kennis die de kwaliteit van ons werk zo goed maakt, wij hebben ook een heleboel inzicht verkregen in de verschillende situaties en wij weten als de beste hoe wij moeten handelen in ieder van die situaties. Of het nu gaat om nieuwbouw, onderhoud of renovatie, wij zijn kundig en behendig. Op onze website kunt u voorbeelden van ons werk zien en merken dat wij keer op keer vakwerk op maat leveren als rietdekker.

Lees meer over onze diensten in Drenthe

Wilt u meer weten over ons werk als rietdekker? Neem gerust even een kijkje op onze website of zoek even contact met ons vriendelijke personeel. Zij vertellen u graag over de telefoon wat wij voor u kunnen betekenen als rietdekker in Drenthe. Daarnaast sturen wij u met plezier een vrijblijvende offerte in Drenthe.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha