Rietdekkersbedrijf in Emmen

Kies voor de juiste oplossing bij u in Emmen

Welkom bij Rietdekkersbedrijf Kroeze, uw specialist in rieten daken in Emmen en omstreken. Wij verzorgen de mooiste rieten daken voor u, of het nu om nieuwbouw, renovatie of onderhoud gaat. Uiteindelijk wil ieder mens een dak boven het hoofd en wij zorgen ervoor dat u een prachtig onderdak krijgt. Dankzij onze praktische ervaring schatten wij iedere situatie juist in en dankzij ons vaktechnische inzicht kunnen wij altijd de juiste oplossing bedenken. Informeer bij één van onze vriendelijke werknemers of lees eerst wat meer over waarom wij zo geliefd zijn als rietdekkersbedrijf in Emmen. Onze deur staat altijd voor u open.

Ontdek onze klantgerichte werkwijze

Veel klanten in Emmen stellen onze klantgerichte aanpak zeer op prijs. Wij vinden het belangrijk om u in het proces te betrekken, in ieder geval in de eerste fase. Het gaat uiteindelijk om uw dak en wij willen daarom graag uw wensen en eisen horen. Pas als we een concreet beeld hebben van wat u wilt, zullen we hier een plan voor gaan maken en pas als we duidelijke afspraken met u hebben gemaakt gaan we dit in uitvoering brengen. Zo voorkomen we dat klant of rietdekkersbedrijf achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook zorgt dit voor een sneller proces en dat is natuurlijk wel zo fijn. Wij hebben geleerd dat het beter is om uw tijd en energie niet te verspillen en ons rietdekkersbedrijf streeft dit altijd na.

Verlaag de kans op brand

Mensen vragen ons dikwijls over het brandgevaar van een rieten dak. Als rietdekkersbedrijf zijn wij natuurlijk veel met rieten daken in de weer en wij zijn dan ook de beste die u op dit gebied kunnen informeren. Rieten daken hebben wel degelijk een duurdere premie bij een verzekeringsmaatschappij dan een vast dak, maar er zijn allerlei technieken om het brandgevaar te voorkomen. Zo bestaan er brandwerende vloeistoffen die op uw dak in Emmen gespoten kan worden. Ook kunnen wij als rietdekkersbedrijf in Emmen een constructie aanbrengen die de kans op brand aanzienlijk kleiner maakt. We kunnen het riet bijvoorbeeld op een schot schroeven, wat een zogenaamd gesloten dak oplevert.

Meer weten? Vraag het ons rietdekkersbedrijf!

Wilt u meer weten over ons werk als rietdekkersbedrijf? Kijk dan gerust even rond op onze website. U kunt hier ook een persoonlijke offerte aanvragen die wij vrijblijvend naar u in Emmen opsturen. Heeft u echter nog brandende vragen over uw rieten dak? Bel dan gerust met ons personeel. Zij vertellen u met plezier meer over onze taken als rietdekkersbedrijf in Emmen.

rietdekkersbedrijf in Emmen.

Meer informatie

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoon (*)

Uw bericht

captcha